Victime decedate în urma incendiului de la secția ATI a Spitalului din Piatra-Neamț

0

O tragedie fără precedent în județul Neamț s-a produs în această seară la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu la secția ATI (terapie intensivă) a spitalului unde erau internați mai mulți pacienți COVID-19, în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: (ACUM) Incendiu la secția ATI – Spitalul Județean Piatra-Neamț (FOTO/VIDEO)

Cauza incendiului este în curs de stabilire, iar informațiile sunt în dinamică. Deși în jurul orei 19.30 incendiul a fost lichidat, s-au înregistrat mai multe victime și decese.

Surse din spital ne-au comunicat că ar fi vorba despre cel puțin 7 victime, printre care și un cadru medical. Aceleași surse ne-au mai declarat că există, din păcate, și persoane decedate în rândul victimelor.

Din păcate, nici până la această oră nu avem date oficiale. Revenim cât de curând cu informații despre numărul și starea victimelor.

ACTUALIZARE CU DATE OFICIALE:

Bilanțul victimelor. PLANUL ROȘU de intervenție la spitalul din Piatra-Neamț

Informare de presă

Sâmbătă seară, în jurul orei 18.30, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț a avut loc un incendiu care a afectat secția de ATI – unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți. La acest moment șapte dintre pacienți sunt decedați, iar al optulea se află în stare critică. În același timp, un medic care se afla în secție se află în stare gravă, suferind răni extinse. Ceilalți pacienți nu mai pot fi îngrijiți în secția de ATI și urmează să se facă toate demersurile pentru a fi transferați către alte spitale.Conducerea SJU Piatra Neamț îi asigură pe pacienți că, în continuare, echipa medicală este la muncă și intervine pentru a oferi tratamentul necesar celorlalți pacienți internați în celelalte secții ale unității medicale.

Citește și: Ministrul Sănătății vine la spitalul din Piatra-Neamț. Prima ipoteză: un scurtcircuit a provocat incendiul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate