Viceprimarul Teodorescu Constantin: I’ll be back

5

Din spatele cuvintelor ultimei postări din pagina personală a domnului Constantin Teodorescu înțelegem că viața sa politica de abia începe iar renunțarea la poziția de viceprimar este o schimbare a căii prin care dl Teodorescu își propune să facă ceva concret în politică. Opinia noastră este aceea ca proaspătul demisionar din funcția de viceprimar, domnul Teodorescu, va mai avea multe de spus în politica locală, ba chiar va ajunge foarte repede să fie una din vocile foarte importante ale politicii zonale.

Nu pot să cred câtă agitație, câți oameni fac tot felul de strategii, jocuri, presiuni, compromisuri, pentru a ajunge intr-un loc să spunem călduț. În calitate de liberal convins vă spun însă un lucru, merg în continuare alături de echipa PNL Neamț condusă de Mugur Cozmanciuc și rog pe cei care fac tot felul de speculații să aibă decența să se oprească. Iar celor care construiesc teorii conspirative și manipulări le spun că poate veni un moment când acestea se vor întoarce împotriva lor. Important este ca PNL-ul să fie o echipă unită și să se definească ca un adversar real al PSD și nu numai. . . Putem face acest lucru împreună și vom fi câștigători! Atenție la zona intereselor economice, ele sunt singurele care DICTEAZA în conștiința politică a unora. ..
Vreau proiecte reale care să fie duse la bun sfârșit cu oameni performanți și care să aibă ca punct final satisfacerea intereselor cetățenilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Privitor spune

  Cat mister, ce mai catavenci si tipatesti locali – cu diversiuni la purtatori si posesori de „adevaruri” fundamentale (in fapt doar coate goale mate fripte), numai ca pietrenii si nemtenii nu au norocul lui Tranhanache (care chiar incornorat macar ajunge prefect), si raman si incornorati si buzunariti miseleste si ametiti de toti veneticii numiti de la centru (centru liberalo pdelisto-basiste).

 2. Lolita spune

  Exact ce am comentat mai demult la demisia lui T. Nu a trecut mult timp si iata-l cum vine inapoi pe usa din spate. La borcanul cu miere nu renunta bondarul asa de usor. Trebuie inceputa o campanie anti-vot si impotriva tuturor politicienilor pina cind nu vor intelege ca sint corupti toti si trebuie sa plece.

 3. Stefan spune

  XX are dreptate, dar ,vorbea lui Garcea, „exista o explicatie” ,si anume ca jocurile politice locale sunt facute tot de Pinalti!El si-a pus de fiecare data in functiune relatiile pentru a indeparta de la conducerea PNL orice lider local care i s-ar fi opus!

 4. FLORIN spune

  Bla,bla,bla,bla….sa fim seriosi,toate gunoaiele care au fost in PDL s-au mutat in PNL.

  Asta e oferta PNL.

  Nu l-am auzit pe Teodorescu sa ne spuna de jaful din ultimii 10 ani din oras si cine sunt responsabili de toate deciziile catastrofale care au distrus viitorul acestei urbe.

  Nici nu are cum sa ne spuna… pentru ca ei sunt colegii lui de partid in frunte cu Chitic partenerul lui Pinalti ,cel care a distrus orasul cu hotii colosale .

  Din acest motiv,dl.Teodorescu este total compromis iar cariera dinsului este terminata inainte de a incepe.

 5. xx spune

  Despre ce „partid” vorbiti?-de acea adunatura de babe care nu gasesc printre ele una mai zdravana sa o puna sa le conduca si aduc sefi de pa aiurea? Intii au adus-o pe Norica Nicolai,apoi pe cel de la Bacau apoi de la Suceava si Iasi si sa vedem ce mai urmeaza.Mai bine duceti-va acasa la cratita.puneti-va sortul de bucatarie sau luati matura si mopul ca de altceva nu sinteti in stare.Ba ati fost in stare sa-i ascundeti si vopsiti printre voi pe banditii din PDL.Rusine,mare rusine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate