Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
 • :
 • :

Vestiarele ”strungarilor” de la Terapie Intensivă

Am primit mai multe sesizări la ziar că personalul de la secția ATI de la spital se schimbă ca orice strungar, miner sau mecanic la niște vestiare din anii 70 pe un hol din subsolul spitalului.

Am mers cu această sesizare la managerul spitalului din Piatra-Neamț care, spre plăcuta nostră surprindere, nu doar că știa de această situație, dar era și foarte supărat că până acum a fost ascunsă de cei dinainte această problemă.

Domnul manager Munteanu are deja câteva soluții dintre care una am înțeles că a fost propusă de conducerea ATI și anume spargerea unui perete de pe culoarul secției și amenajarea unei încăperi pentru aceste vestiare, dar se iau în calcul și alte variante.

Domnul manager a mers cu noi să ne arate la fața locului despre ce este vorba și apoi la departamentul tehnic al spitalului. Așadar, bunăvoință este și sperăm să se rezolve cât mai repede această situație de nedescris.

Acum totuși stăm și ne întrebăm de ce s-a permis până acum așa ceva? Chiar nimeni înainte de actualul manager nu a văzut cum arată conservele acelea de vestiare, nimeni nu a văzut că personalul medical de la ATI transport[ microbii de la subsol până la secție și mai mult de atât chiar nimeni nu s-a gândit cum se schimbă oamenii aceia acolo în subsol, femei și bărbați la comun, pe un culoar de un metru?

În acest timp în care personalul de la ATI din spital se schimbă ca șobolanii pe la subsol, unii medici au birourile lor, deși teoretic doar șeful de secție are dreptul la birou personal. Și ne mai supărăm că sunt microbi intraspitalicești la terapie intensivă…

Iosub Robert
4 comentarii la “Vestiarele ”strungarilor” de la Terapie Intensivă

 1. Florentina

  de peste 30 ani acolo se dezbraca aceleasi asistente si asistenta sefa este tot de pe atunci in sectie…ma intreb…. pana acum pe vremea celorlalti manageri nu tot vestiare de sudor erau?
  mafia si aici si-a bagat coada?

  Raspunde
 2. Varga Szandor Andrasz

  La cat de neomenos se comporta cu pacientii ,si cum asteapta sa se simta apartinatorul, sunt prea bune .
  Vuieste presa .

  Raspunde
 3. Misha

  Managerul spitalului nu a fost numit astazi, are ceva timp de când conduce spitalul ! Ce a făcut pentru rezolvarea situatiei prezentate ?
  Probabil il intereseaza mai mult confortul lui !

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *