Vești proaste din lumea Disney

0

Din păcate copiii cu vârste sub 7 ani nu se vor mai putea bucura de filmele de animație care au bucurat generații întregi până acum.

Probabil cu toții am privit mâcar o dată cu sufletul la gură povestea lui Peter Pan, aventurile Pisicilor Aristocrate sau ale lui Dumbo, însă acum șefii Disney au hotărât sa blocheze vizionarea acestora de către copiii cu vârste mici pe motiv că ar promova stereotipuri rasiale, relatează DailyMail.

Peter Pan a fost eliminat pentru că în film apare un trib cu americani numiți „piei roșii”. În Pisicile Aristocrate apare o siameză despre care se spune că ar caricaturiza asiaticii. Motivul pentru scoaterea Dumbo din grilă este că ar ridiculiza afro-americanii din plantațiile sudice. Filmele sunt în continuare disponibile doar în secțiunile pentru adulți, însă sunt prezentate cu un avertisment: „Acest program conține imagini cu rele tratamente aplicate oamenilor și culturilor”.

Sursa: stiripesurse.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate