Vești bune: Se lucrează la modernizarea drumului Bicaz – Izvorul Muntelui (VIDEO)

2
Foto – captură video

Toți cei care am parcurs drumul ce face legătura între Bicaz și Izvorul Muntelui ne-am întrebat măcar o dată când va fi reparat acest tronson de drum pentru a nu mai exista riscul de a ne pierde roțile în acele gropi. Iată că lucrările au început, iar în aproximativ o lună și jumătate vom putea circula fără griji pe această porțiune.

Click aici pentru video de la lucrările ce se desfășoară în acest moment.

Lucrări intense pe drumul care leagă Bicazul de Izvorul Muntelui!

Este un alt proiect extrem de important pentru participanții la traficul din zonă și sunt foarte bucuros că se lucrează susținut pentru a se moderniza și acest segment, care are o lungime de 9 km și face parte din drumul județean DJ 155F Bicaz-Izvorul Muntelui.

În aceste zile am verificat evoluția lucrării începute anul trecut, pentru că s-au finalizat deja lucrările la fundație și a fost turnat stratul de binder. S-au refăcut și podețele și în prezent se execută ultimii metri de șanțuri betonate. Tot în această perioadă se lucrează la refacerea celor 4 poduri care se regăsesc pe lungimea tronsonului, poduri care au o lungime de 10 metri fiecare.

Apreciez că în circa o lună și jumătate se va turna stratul de uzură și voi putea anunța că încă o investiție esențială din infrastructura rutieră nemțeană va fi finalizată înainte de termenul de execuție din contract!

Știu că foarte mulți turiști așteaptă să se termine acest proiect, pentru a conduce pe un drum foarte bun, de la Bicaz până în stațiunea Durău!”, a transmis Ionel Arsene.

2 Comentarii
  1. Mihai spune

    Da, nu cunosc detaliile, dar sper sa fie un drum bine gândit, CALITATIV, ȘI REZISTENT ÎN PRIMUL RAND, PENTRU CA GROPILE NU SCUM SE FACE DAR DUPĂ UN AN MAX DOI APAR ȘI ELE, ȘI SPERAM. SA FIE TREABA FĂCUTĂ DE INGINERI PRICEPUȚI, SA NU CUMVA SA PĂȚIM CA LA PODUL DE LA TARCAU CÂND A CĂZUT BARA DE FIER ȘI A STRIVIT UN Microbuz, sa ia în calcul toate lucrurile ce duc la modificări de înălțime, știu eu parapeti,pentru a nu întra MALUL DE NOROI PE CAROSABIL CAN PLOUA, ȘI SA DERAPEZE MASINNILE, etc

  2. gmbplay spune

    Iar de la Izvorul Muntelui la coada lacului se zboara sau se face o croaziera ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate