Veste de la MAI: În perioada 29-31 februarie, șoferii care fac live la volan nu vor fi sancționați

2

„Veste bună de la MAI! Pentru a veni în sprijinul iubitorilor de selfie și live la volan, vă informăm că, în perioada 29-31 februarie 2019, polițiștii nu vor sancționa aceste abateri în trafic.

Dar stați, asta nu e tot!

De asemenea, în perioada 29- 31 februarie 2019, vor putea fi văzuți porci care zboară…..

IMPORTANT! Prin această glumă, cât se poate de serios, vrem să vă transmitem următorul mesaj!

Cum aceste zile nu există, nu vor exista porci care vor zbura, nici zile în care vom încuraja aceste încălcări ale legii.

Mai bine vă concentrați pe faptul că mâine e 1 Martie. Aveți grijă ce mărțișor îi oferiți iubitei, să nu luați poziția ghiocelului în fața ei.

În acest moment, proiectul de modificare și completare a Legii privind circulația pe drumurile publice este în fază finală. Astfel că cei care fac live la volan vor risca să rămână fără permisul de conducere.

Vă mulțumim pentru implicarea în acest proiect.

Numeroasele voastre propuneri au fost în atenția noastră. Precum și liveurile pe care ni le-ați trimis.”, este postarea făcută de MAI astăzi pe facebook.

FOTO: MAI

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Roalrj spune

    Am „prins” gluma mai târziu! Poate asa o vor prinde și alți puști, mai puțin inteligenți, și veți deveni autorii morali ai unor accidente cu live la volan. Ce ziceți, a meritat gluma?

  2. mickey999 spune

    Hai ca am inceput sa vad si porci care au inceput sa zboare … din functii …

    Nu-i rau … nu-i rau 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate