Vasile Pruteanu cere o campanie electorală curată!

5

Candidatul USL la Consiliul Judeţean Neamţ face apel la politicieni să renunţe la manipulări şi mita electorală!  “Oamenii trebuie să fie lăsaţi să judece singuri!” spune Vasile Pruteanu. Nemţenii nu trebuie să accepte jocurile murdare ale unor politicieni!
Aflaţi în campanie electorală, candidaţii partidelor politice aflaţi în competiţie ar trebui să se lupte în programe şi proiecte destinate exclusiv dezvoltării judeţului nostru. Din nefericire, năravurile unor politicieni de a minţi, manipula şi mitui riscă să compromită decenţa unei campanii electorale curate.
Lansat din partea USL în competiţia pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Vasile Pruteanu s-a aratat îngrijorat de intenţiile contra-candidaţilor săi de a induce în eroare electoratul sau chiar de a se deda la mijloace ilegale de campanie! “Avem experienţa atâtor campanii electorale şi ştim că unii candidaţi nu se pot abţine să nu mintă, să promită lucruri imposibile sau chiar să dea mită electorală pentru a câştiga nişte voturi în plus! Avem nevoie de o campanie curată din care nemţenii să poata alege cu mintea limpede cel mai bun proiect şi cel mai bun om pentru o anumită funcţie! Eu adresez o invitaţie publică, un apel chiar, pentru toţi candidaţii din aceste alegeri locale să ducă o campanie curată în care doar lupta de proiecte să conteze! Eu spun NU mitei electorale, NU promisiunilor deşarte şi NU manipulărilor de orice fel!” a afirmat candidatul USL la preşedintţia Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu.
De altfel, candidatul USL la CJ a explicat faptul că fenomenul mitei electorale este unul foarte periculos. În viziunea lui Vasile Pruteanu, faptul că unii candidaţi dau mită electorală nu este doar o chestiune de morală, ci are şi implicaţii penale! “Ceea ce nu înţeleg politicienii este faptul că acest aparent simplu gest are implicaţii legale foarte grave! Atunci când un politician dă mită electorală, încearcă să obţină foloase necuvenite, iar cel care acceptă practic încurajează astfel de gesturi” a spus Vasile Pruteanu, candidatul USL la Preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. nationalistu` spune

  Da da! Curata ca el si ca aia care l-au cocotat in fruntea judetului.Uite cine vorbeste! De ce nu cerea el acum patru ani o campanie curata? S-a mai civilizat intre timp? Ca sa fi facut asta ar fi trebuit sa inceapa cu gradinita.

 2. janel iosub spune

  Si eu am un frate la Bacau….!

 3. Tavy spune

  pai agamita dandanache asta vrea campanie curata? El care-i cel mai murdar? :::))))

 4. Tufi spune

  Am ajuns sa-l vad si pe Pruteanu sa faca apel la CINSTE!
  Dar cat a fost in capul mesei uitase de onoare, bun simt, masura, eleganta, corectitudine, de tot!
  Astia-s ca tiganii dom’le! Paine si zahar pana se urca in copac, dupa aia, se c… in capul tau!

 5. ciprian spune

  cred ca se refera chiar la persoana sa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate