Tanar amendat ca a vrut sa se sinucida

1

În data de 12.05.2012, în jurul orei 11.30, jandarmul aflat în serviciu la Prefectura Neamţ a fost apelat telefonic prin centrala obiectivului de un bărbat care solicita să discute cu prefectul, solicitând locuinţă, ameninţând că, în caz contrar, se va arunca de pe o clădire înaltă.

Din discuţia purtată jandarmul a reuşit să afle că acesta s-a urcat pe un bloc de 10 etaje, situat în municipiul Piatra Neamţ, pe strada 1 Decembrie 1918.

Echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil a fost direcţionată în zona străzii 1 Decembrie 1918,  unde, jandarmii l-au observat pe acesta pe terasa unui bloc, depăşind cu picioarele balustrada superioară. La scurt timp persoana respectivă a dispărut din raza vizuală, el fiind convins de doi locatari să renunţe la gestul său, aceştia imobilizându-l.

Doi jandarmi din cadrul echipei de intervenţie au urcat în bloc şi l-au preluat pe Ioan S., de 32 de ani, din Piatra Şoimului, l-au transportat împreună cu echipajul SMURD la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ.

Jandarmii au luat şi măsura sancţionării contravenţionale a tânărului cu amendă în valoare de 200 lei, conform prevederilor Legii 61/1991.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. taranu spune

    adica nu mai avem nevoie de psihiatri,politia trateaza oamenii bonlavi psihic cu amenzi.iar cu banii obtinuti din amenzi, se face propaganda politica in ziare,care au reusit sa ma faca sa scuip pe monitorul calculatorului.nu dau numele la ziar,nu vreau sa-mi murdaresc si tastatura

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate