Vânzător prins cu marfă expirată în magazin. Polițiștii locali l-au amendat cu 500 de lei

1

Poliția Locală Piatra-Neamț a organizat și desfășurat joi, 15 octombrie, începând cu ora 7:30, o acțiune pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV2 în Piața Centrală, Piața En Gros, Bazarul din Piatra-Neamț, precum și în mijloacele de transport în comun. (Pentru detalii click AICI)

Totodată, cu ocazia verificării de către echipajul Biroului Control Comercial, a mai multor societăți comerciale, s-a depistat că vânzătorul unei unități economice a expus spre vânzare câteva zeci de sticle și doze cu bere și făină expirate încă de anul trecut. Acesta a fost sancționat potrivit Legii 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu amendă în valoare de 500 de lei, totodată dispunându-se măsura complementară de a retrage de la vânzare produsele cu termen de valabilitate depășit.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Lov spune

    Să Vezi bani la bugetul de stat de acum!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate