Acțiune de amploare a Poliței Locale prin piețe și bazar (FOTO)

1

În aceste momente are loc o acțiune de amploare a echipajelor de Poliție Locală prin piețele și bazarul din Piatra-Neamț.

Potrivit surselor, se dau sancțiuni pe bandă rulantă pentru lipsa măștilor de protecție și nerespectarea măsurilor privind prevenirea și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Revenim cu detalii.

Informare Poliția Locală Piatra-Neamț

Poliția Locală Piatra-Neamț a organizat și desfășurat o acțiune pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV2, joi, 15 octombrie 2020, începând cu orele 07:30, în Piața Centrală, Piața En Gros, Bazarul din Piatra-Neamț, precum și în mijloacele de transport în comun.

Agenții Poliției Locale au verificat dacă comercianții, cumpărătorii, transportatorii și pasagerii poartă măști de protecție. De asemenea, cetățenii au fost informați cu privire la riscurile la care sunt expuși în cazul nepurtării sau purtării incorecte a măștii în condițiile epidemiologice actuale, dar și cu privire la noile reglementări privind obligativitatea purtării măștii de protecție în exterior, în spațiile publice.

Acțiunea a avut scopul de a preveni și combate răspândirea SARS – CoV2, iar persoanele care nu aveau asupra lor mască de protecție au primit câte una de la agenții Poliției Locale Piatra-Neamț. Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, 17 dintre acestea constând în avertismente scrise – o singură sancțiune având valoarea de 500 de lei, pentru încălcarea art. 65, lit. ”h” din Legea 55/2020.

FOTO: Poliția Locală Piatra-Neamț

dolinex
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Dar de evaziunea fiscala de acolo , se ocupa cineva?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate