Vânzătoare desfigurată de un tâlhar la un chioșc din zona gării

3

În dimineața zilei de sâmbătă 28.02.2015, un tânar a intrat într-un chioșc din zona gării Piatra Neamț, a cerut doua Eugenii, s-a asigurat că nu sunt camere de luat vederi și nici clienți în magazin, după care a sărit tejgheaua și a început să o lovească cu pumnii și picioarele pe vânzătoare. Deși loviturile aplicate vânzătoarei  au produs o hemoragie puternică în zona capului, tâlharul nu s-a oprit din lovituri până când nu a apărut un client la ușă, moment în care tâlharul s-a speriat, a izbit clienta și a fugit.

Vânzătoarea este în acest moment desfigurată la UPU iar chioșcul în care s-a produs infracțiunea arată terifiant din cauza hemoragiei de care a suferit vânzătoarea.

Tâlharul a apucat să fure banii din casa de marcat și să devasteze chioșcul în timpul altercației, dar a pierdut la fața locului niște acte care nu se știe dacă îi aparțin sau sunt ale unei alte victime.

Poliția a demarat cercetări în acest caz și așteptăm rezultate cât mai rapide, deoarece vorbim de o tâlhărie în mijlocul orașului ziua în amiaza mare.

Vom reveni cu filmări și declarații de la fața locului.

Update: La ora 14:30 tâlharul a fost prins. Vom reveni cu  mai multe detalii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. hitler spune

    Haideti sa propunem infiintarea unui lagar de munca(silnica), in zona canalului Dunare-Bucuresti. Poate terminam si noi canalul ala.

  2. Ioana spune

    Daca nu se fac legi pentru ca talharilor prinsi sa li se taie mainile, vom ajunge sa ne rugam ca legiitorii si familiile lor , sa pateasca exact ca aceasta femeie.

  3. Calin spune

    Cam greu de trait in orasul asta in siguranta… 🙁

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate