Vaccinarea și DSP Neamț – ”Baba și mitraliera”

0

”Oamenii de știință” de la Direcția de Sănătate Publică Neamț au explicat presei cât de importantă este vaccinarea antigripală, cum nu mai pot ei de grija populației din Piatra-Neamț și cum se luptă ei cu epidemia de gripă.

Punctele cu risc mare de izbucnire și răspândire ale unui virus sunt comunitățile cu igienă precară ai căror membri se mișcă foarte mult folosind mijloacele de transport în comun astfel putând transmite un eventual virus la un număr foarte mare de oameni. Astfel de grupuri de risc sunt la Văleni 2 sau la adăpostul din Speranța unde seara se adună toți oameni străzii din Piatra-Neamț.

Ce să vezi? Am întrebat dacă au vaccinat acești oameni și se pare că DSP a uitat să vaccineze chiar grupurile de risc maxim sau, mai bine zis, cei de la DSP s-au axat pe ce se putea face din birouri și din pix.
”Oamenii de știință” de la DSP au explicat că nu știu să fie cazuri de gripă la oameni străzii sau în Văleni 2, de parcă oamenii străzii sau cei din Văleni 2, raportează la DSP sau se duc la cabinete medicale când sunt răciți…

Este și normal să nu se agite prea mult cei de la DSP cu vaccinarea puradeilor, oamenilor străzii și altor grupuri sociale cu risc de multiplicare a unui virus. La ce salarii de mizerie au cei de la DSP nimănui nu i-ar arde de mers pe teren.

  • Sef departament grad II – 16.344 lei
  • Sef compartiment grad I – 16.344 lei
  • Sef compartiment grad I – 16.344 lei
  • Sef compartiment grad II – 15.944 lei
  • Medic primar gr. 5 – 15.565 lei
  • Medic primar gr. 5 – 15.565 lei
  • Medic primar gr. 5 – 15.565 lei

*Salariile de mai sus nu sunt la zi. Ele sunt din 2018. Între timp au crescut.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate