Vă rugăm să ne ajutați cu realizările PNL… nu le găsim….

0

De aproape un an de zile, PNL e la guvernare. Are în subordine toate ministerele, la Neamț a schimbat tot, de la prefect și până la DSP, de la CAS până la RAR.. Are totul la dispoziție: bani, putere de decizie și oameni în funcțiile cheie.

Pentru o corectă informare a nemțenilor ar trebui să publicăm, pe lângă zecile de realizări ale PSD, și pe cele ale politicienilor de la PNL în Neamț de peste 10 luni de când sunt la guvernare doar că nu ne descurcăm să le găsim. Din acest motiv vă cerem ajutorul, dumneavoastră, cititorilor.

Dacă știți un km de asfalt făcut în Neamț de liberali de când sunt la guvernare, un trotuar, o bancă, o căsuță de vrăbiuțe într-un copac, un cui bătut undeva, orice, vă rugăm să ne trimiteți pozele pe adresa redacției, deoarece suntem în mare impas. Spune lumea că scriem numai despre ce a făcut PSD, dar de fapt nu avem ce să spunem despre ce au făcut cei de la PNL pentru că se pare că în afară de scandal și dezbinare nu au făcut nimic.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate