Va recomandam Gradina de vara din Piatra Neamt

1

Gradina de vara este o terasa cunoscuta de majoritatea pietrenilor datorita  atmosferei, produselor si, nu in ultimul rand, datorita locatiei .


Am fost placut surprinsi de modul de servire si comportamentul personalului si am fost la fel de placut surprinsi de faptul ca mergand de mai multe ori in acest loc ospatarii au inceput sa aduca, pe lângă ce comandasem, diverse produse din partea casei.
Am contactat patronul acestei locatii in persoana domnului Socea Vasile si am incercat sa intelegem de ce in plina criza acesta ofera mancare si bautura gratis unor clienti .
Se pare ca rationamentul este simplu si are la baza un marketing sanatos bazat pe experiente comerciale din UE. La Gradina de vara s-a inteles ca pentru a rezista in criza trebuie sa oferi servicii de calitate. Climatul este linistit, muzica  iti permite sa vorbesti cu cel de langa tine sau sa raspunzi la un telefon, micii sunt de calitate, pestele la gratar nu este refrigerat ,iar cartofii copti pe plita satisfac orice vegetarian sau regim alimentar.

Acesta nu este un articol publicitar deoarece veti vedea ca seara dupa orele 7-8 nu mai gasiti nimic liber din cele 100 de locuri de la terasa. Eventual, pentru rezervari ar fi indicat sa sunati in prealabil la 0733.060.700 .

Oricum, micii sunt buni, de hamsii nu mai spun, bere cat cuprinde, 5 televizoare merg incontinuu pentru a viziona orice meci de fotbal sau emisiune compatibilă cu berea, totul este ok . Va recomandam acest loc.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. ANTON GHEORGHE spune

    NR.1

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate