USR – plagiat după Jănel

1

Una dintre ideile cu care USR se laudă că va face minuni la Piatra-Neamț este unificarea firmelor primăriei. Desigur că ideea e bună, dar dacă va fi aplicată, va fi aplicată prost, iar asta e altă discuție. Acum doar demontăm povestea cum că aceasta ar fi vreo idee originală a USR.

Ideea unificării firmelor și chiar și motivația celor de la USR par a fi copiate din platforma program a candidatului Jănel Iosub din 2012.

Unificarea tuturor societăților Consiliului Local Piatra Neamț, va aduce o economie de câteva sute de mii de euro anual. Fiecare dintre actualele societăți are câte doi sau trei directori, câte trei sau cinci membri ai Consiliului de Administrație….Prin implementarea acestui proiect se vor economisi cca. doua(2) milioane de euro per mandat, deoarece aceasta suma este alocata clientelei politice pe durata a patru(4) ani de zile cat isi exercita puterea un partid sau o formațiune politica” zicea Jănel în 2012 și prezenta calcule cu cheltuielile, alături de o motivare mult mai complexă decât cea dată de cei de la USR acum.

Ce va ieși acum din ideea neoriginală a USR? Cel mai probabil, Publiserv va înghite Urbanul și Salubritas și se va organiza pe departamente, astfel încât cineva agreat de PNL să fie la conducere pe zona de achiziții ca să controleze banii și restul aliaților politici din consiliul local să fie puși șefi pe la aceste departamente.

Desigur că cei de la USR au vise de pionieri – mândria țării, dar se amăgesc inutil. Liberalii nu vor lăsa pe nimeni să se apropie de gestionarea banilor publici. PNL/PDL vor face ce știu ei mai bine și USR va deconta electoral alături de liberali.

Iată articolul din 2012 cu inițiativa Jănel/PNG de unificare a firmelor primăriei Piatra-Neamț.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. janel iosub spune

    Au trecut 9 ani de la propunerea subsemnatului si nu numai ca nu s-a intamplat absolut nimic, insa, dupa ce imi fura ideile si proiectele , mai toti politrucii ar dori sa nu ma mai vada in peisajul lor!!! Practicile si naravurile lor sunt exact ca acum 10 ani de zile!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate