USR Neamț e sensibiluț la cretinuți

2

Am fost la conferința de presă a USR Neamț pentru a vedea cine sunt cei în care unii nemțeni își pun speranța. Am aflat la această conferință că unul dintre USR-iștii de frunte ai județului a făcut buba pe Facebook. Adică un nedeștept de pe internet l-a amenințat pe el, pe soția lui și i-a zis nasoale cum zic mulți dereglați pe internet. Speriat, iritat și revoltat, USR-istul a făcut plângere penală pentru amenințări și foarte bine că a făcut așa pentru că sunt prea mulți războinici acefali pe internet.

Ipocrizia maximă este că USR-ul se declară oripilat atunci când sunt jigniți sau amenințați, dar dacă deschizi pagina USR Neamț vezi printre primele postări una despre Dăncilă și primul comentariu sună așa ” Mincinoasa, handicapata, analfabeta…etc….morți mați de curva penala. Futuva în gat tot PSD ” Cam rușinos să aprobați asemenea comentarii, nu, domnilor de la USR? Dacă era despre nevasta unui dintre voi și nu despre Dăncilă scriați o plângere penală nu? Nu sunteți voi puțin cam ipocriți?

Mai jos în pagină o postare despre un parlamentar PSD de Neamt unde aflăm din comentarii că ar fi un ”Jeg de mic copil” ”Un vițel la țoarta ciumei” .

Păi, domnilor de la USR, dacă nu vă place să fiți calomniați, insultați și amenințați începeți prin a nu mai permite astfel de comportamente pe pagina dumneavoastră de socializare. Dacă în continuare vă ocupați de creat postări unde să se dea m**e la PSD și permiteți să zboare m**a prin paginile voastre, inevitabil mai ricoșează și dacă vă prinde cu gura întredeschisă asta e … soarta.

Publicația noastră nu agreează sub nicio formă injuriile, calomniile și amenințările care sunt așa de multe că nici nu mai avem timpul fizic necesar să le cenzurăm pe toate. Sperăm ca cel care a amenințat familia USR-istului să fie pedepsit cum de altfel sperăm ca și USR-istul să nu mai fie ipocrit și să nu mai permită pe pagina propriului partid ca toți descreierații să vorbească urât.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Raid spune

    pai a amenința nu e aceeași treaba cu calomnia si injuratul.
    plangerea a fost facuta pt ca amenința integritatea corporala a familiei.. nu doar pt ca a injurat unu pe net

    ADMIN: Nu stiti cate astfel de amenintari la familie primesc zilnic alti politicieni …. dar desigur ar trebui daca s-a făcut plangere militieni să ia măsuri …

  2. Stefan spune

    Foarte buna observatie, d-le Iosub!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate