Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 august 2019
  • :
  • :

USR a făcut alianță cu Cioloș

„S-a născut principala forță de opoziție: Alianța 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e România. Acum ai cu cine!”, a scris liderul PLUS, Dacian Cioloș, pe Facebook.

USR a votat în Comitetul Politic o listă comună la alegerile europarlamentare cu partidul lui Dacian Cioloș, PLUS. Noua alianță politică se numește „Alianța 2020 USR PLUS”.

Urmăriți noua alianță PLUS – USR pentru că va produce surprize electorale la Neamț și în țară. Cu proiecte puțin cam nerealiste dar foarte populiste USR dă deja frisoane politicienilor nemțeni care au o mare reținere în a combate sau dezbate activitatea USR și a PLUS ceea ce dă acestora o libertate de creștere electorală nemaiîntâlnită până acum în România. La aceasta se adaugă și faptul că USR-ul e un partid în care nu au fost cooptate personaje dubioase din clasa politică creându-se astfel imaginea de alternativă reală la actualele partide.
Un comentariu la “USR a făcut alianță cu Cioloș

  1. Tudor

    Cum zice o vorbă din poporul asta SAu întâlnit O Belea cu un PĂCAT , Năpasta . CIOLOSENIA Pământului cu Daniels de la USR .

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *