Ursul a sfârtecat un vițel la Farcașa – Neamț

2
Clic aici pentru foto
Click aici pentru foto

La sfârșitul săptămânii trecute ursul a atacat de mai multe ori în comuna Farcașa.

Ieri am prezentat atacul ursului asupra unui porc. (click aici pentru articol)

Am primit acum fotografii de la un atac petrecut vineri spre sâmbătă noaptea când ursul a sfârtecat pur și simplu un vițel. Oamenii se gândesc cu groază că ar putea da nas în nas oricând cu acest urs.

Ce fac autoritățile?

arsene

cuc
2 Comentarii
  1. George spune

    Se pare totuși că populația de urși din munții noștri e mult prea numeroasă. ONG-urile spun că nu, cei din Ministerul Mediului spun că da, nici nu știu ce să mai cred. Până una, alta vedem aceste atacuri. Se vor lua totuși măsuri dar după ce urșii o să ucidă oameni.

    1. Radu Nastasă spune

      Lăsați pădurile in pace, opriți populația să le ia mâncarea din pădure, obligați administratorii fondurilor de vânătoare sa respecte legea și să le pună mâncare și nu veți mai avea atacuri nici la o populație de ursi dublă decât in prezent! Noi suntem agresorii, nu ei… noi intrăm peste habitatul lor! Și da, sunt și eu vânător dar a fi vânător înseamnă și a proteja animalele și habitatul lor, nu doar a le vâna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate