Un bărbat din Negrești, în arest după ce a fost prins la furat porumb

0

Polițiștii au reținut și introdus un bărbat în arest pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

La data de 21.10.2018, în jurul orelor 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gârcina,  au fost sesizați de către o persoană din Negrești,  despre faptul că două persoane sustrag porumb cu ajutorul unui atelaj hipo, de pe un teren agricol.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au depistat cele două persoane bănuite de furt, respectiv un bărbat de 35 de ani și o femeie de 24 de ani, ambii din Negrești.

Întrucât bărbatul era cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea mai multor fapte cu același mod de operare, la data de 21.10.2018, polițiștii l-au reținut și introdus în arestul I.P.J. Neamţ pentru 24 de ore, urmând ca astăzi sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate