Ursul a atacat din nou IT-iștii de la Bicaz Chei

2

Dacă spunem că au tăiat cu sălbăticie pădurile și au terorizat toate animalele cu zgomotele de drujbe nu e bine.

Dacă zicem că e plin de palate făcute din lemn furat de unde trăiau urșii, iar nu e bine.

Așadar, încercăm o variantă nouă.

Ursul a venit iar în aceasta seară la IT-iștii de la Bicaz Chei. Zeci de IT-iști stau încuiați în vilele de sute de mii de euro, bani făcuți cinstit din programare și Bitcoin, nu din defrișat codrii din care vin acum urșii.

Ceea ce se spune că acolo se defrișează munții este mincinos. Acolo cei care au gatere și camioane de transport buștean le au ca să mascheze de fapt afacerile cu Bitcoin, iar TAF-urile sunt pentru agrement.

Este de neînțeles cum ursul vine așa peste IT-iștii din această comună unde nimeni nu trăiește din furat copacii din locurile unde trăiesc urșii. De fapt nici nu e vorba de urșii din acele pădurim ci de alți urși care au venit în vizită și caută cazare în comună.

Hai pa!

PS: Ironia noastră nu înseamnă că situația trebuie luată în râs. Ursul este un animal extrem de periculos, imprevizibil și mortal pentru om, iar autoritățile trebuie să rezolve imediat situația. Doar evidențiem faptul că și omul trebuie să înțeleagă că natura trebuie respectată.

2 Comentarii
  1. Iosif spune

    Frumos articol si ursuleți a venit să imprute ceva bitcoin de la pricopsiți locului

  2. Toma spune

    IT-ul e miere, d-aia atacă ursul…-;))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate