Urmează un weekend de poveste, la Piatra Neamț – Concursul Național de dans White Swan Cup, a ajuns la cea de-a treia ediție

0

Sâmbătă, 25 mai, Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamț va găzdui cea de-a treia ediție a concursului național White Swan Cup. Acest eveniment reunește dansatori talentați din întreaga țară, oferindu-le o platformă de exprimare artistică și competitivă.

Concursul White Swan Cup a devenit, în doar câțiva ani, un reper important în lumea dansului din România. Cu un număr tot mai mare de participanți și o creștere continuă a nivelului de performanță, acest eveniment este așteptat cu nerăbdare de comunitatea dansatorilor și de publicul larg.

În cadrul ediției din acest an, vor concura echipe și dansatori individuali și grupuri din diverse stiluri de dans, inclusiv balet, dans modern, dans contemporan și multe altele. În deschidere, spectatorii vor avea ocazia să urmărească un număr de dans flamenco impresionant, executat de Tatiana Dor Arenkova (Rusia),

Juriul, format din personalități renumite din lumea dansului și a coregrafiei, va avea sarcina dificilă de a evalua prestațiile și de a desemna câștigătorii:

  1. ANNE MARIE VRETOS – ROMÂNIA (președintele juriului)
  2. TATIANA DOR ARENKOVA – RUSIA
  3. PAOLO LONDI – ITALIA
  4. CATALIN RUSU – ROMÂNIA

White Swan Cup nu este doar un concurs, ci și o oportunitate de a descoperi și de a promova tinere talente. Participanții au șansa de a-și demonstra abilitățile într-un cadru profesionist, beneficiind de feedback-ul și îndrumările unui juriu experimentat. Mai mult, concursul oferă premii importante celor mai promițători dansatori, deschizându-le noi orizonturi în cariera lor artistică.

Programul evenimentului începe la ora 09:30 și se desfășura pe parcursul întregii zile, cu pauze regulate pentru refacerea dansatorilor și pregătirea scenei. După fiecare categorie de vârstă, va avea loc ceremonia de premiere, unde vor fi anunțați câștigătorii și vor fi înmânate trofeele și premiile.

Cea de-a treia ediție a concursului național White Swan Cup promite să fie un eveniment de neuitat, plin de emoție, talent și pasiune pentru dans. Este o sărbătoare a artei și a frumuseții mișcării, aducând laolaltă dansatori, coregrafi, familii și iubitori ai dansului din toată țara. Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamț devine, astfel, centrul atenției pentru o zi, celebrând creativitatea și dedicarea unor tineri extraordinari.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate