Urmărit international blocat în trafic de politisti

0

stiri neamtPe raza orasului Tg Neamt, politisti din cadrul Politiei Tg. Neamt au blocat în trafic un autoturism, în care se afla un bărbat dat în urmărire internatională, fiind condamnat la cinci închisoare pentru înselăciune.

La data de 1 ianuarie 2011, în jurul orei 18.00, politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei Tg. Neamt au desfăsurat o actiune, în urma căreia au depistat, pe o stradă din orasul Tg. Neamt, pe S. Marius, dat în urmărire internatională.

Bărbatul, de 42 de ani, din municipiul Baia Mare, avea emis pe numele său, de către Tribunalul Maramures, mandat european de arestare, fiind condamnat la 5 ani inchisoare pentru înselăciune. S. Marius se deplasa cu un autoturism, condus de către o altă persoană. Întrucât aceasta din urmă nu a oprit vehiculul la somatia politistilor, politistii au blocat autoturismul cu autospeciala de serviciu, având semnalele luminoase si acustice în functiune, reusind retinerea urmăritului international, care a fost introdus în arestul I.P.J. Neamt.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate