Starea drumurilor, 4 ianuarie

0

stiri neamtPiatra Neamţ 04.01.2010, ora 05.00. Pe teritoriul judeţului Neamţ nu sunt drumuri naţionale, judeţene sau comunale blocate sau închise, se circulă în condiţii de iarnă. Nu sunt localităţi izolate. Nu sunt linii electrice afectate.

Se acţionează pentru deszăpezire şi împrăştierea materialului antiderapant în vederea prevenirii producerii fenomenului de polei pe un drum naţional (DN 15 Poiana Largului – Bicaz) şi 11 drumuri judeţene.

Pe râul Bistriţa, în amonte de acumularea Izvorul Muntelui, nivelurile şi debitele au fost in general în staţionare. Pe sectorul cuprins între – 0,5 km în aval de viaductul Poiana Largului, la barajul Topoliceni (5,7 km), în comuna Poiana Teiului sunt prezente aglomerări de gheţuri cu grosimi de 0,5 – 6 m, cu nivel uşor coborât la mijlocul albiei. În amonte râul curge liber. Sunt în scădere infiltraţiile de pe platforma tehnologică A.C.H. şi infiltraţiile din cele 6 beciuri din satul Topoliceni. În cele 4 beciuri din zona Capul Poienii, comuna Poiana Teiului, infiltraţiile s-au retras. În amonte râul curge liber. Din amonte  curge zai pe cca 60 – 70% din suprafaţa apei. Temperatura aerului  la ora 05:00, la staţia hidrometrică Frumosu, era de -130C.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate