Unii primari au deschis șampaniile! A venit în sfârșit codul portocaliu! URAAA!!!

0

primariÎn această dimineață, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis COD PORTOCALIU de ger persistent, valabil în perioada 9-10 ianuarie, în cea mai mare parte a țării și, desigur, și la Neamț.
Primarii au acum la dispoziție 48 de ore în care să facă cele mai trăsnite achiziții fără nicio licitație și fără nicio ofertă, adică pot cumpăra de la cine vor și la ce prețuri vor, deoarece legea din România suspendă procedurile de achiziție la codurile meteo portocaliu și roșu.
Haine, combustibil, lemne de foc, calorifere, centrale termice și orice poate fi asociat cu cuvântul frig e liber la cumpărat și la de zece ori prețul de piață. Dacă codul portocaliu nu era de ger, ci de viscol sau de zapadă, distracția era și mai mare că puteau cumpăra chiar și mașini, antiderapant, servicii de măturat zăpada și multe alte lucruri mult mai valoroase. Dar să nu ne facem griji, cine a așteptat codul portocaliu ca să facă bani știe cu siguranță ce are de făcut.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate