Unii politicienii nemțeni nu reușesc nici când e vorba de propriile combinații

1

Azi, la Miercurea Ciuc, de exemplu, noul primar, împreună cu viceprimarii și conducerea primăriei au prezentat într-o conferință de presă ce vor face în următorii 4 ani.

Deci, prin alte județe, oamenii și-au ales viceprimarii, au aranjat lucrurile prin primărie, administrator public, etc. și s-au apucat de treabă. La noi, la Neamț, nici nu s-au stabilit când vor fi ședințele pentru alegerea viceprimarilor. Unii dintre politicienii noștri sunt așa de ………… că nici când trebuie să ajungă la cașcaval nu sunt în stare să facă mai repede combinațiile și să se apuce de treabă.

Vă dați seama cât le va lua acestor oameni să facă ceva pentru noi dacă ei nu reușesc de peste o lună de zile să își împartă între ei locurile la cașcaval?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Cristian spune

    Nu se inteleg, desi cascaval este pt. fiecare dintre cei care s–au autopropus pe listele locale! Sa nu ne asteptam de la PNL-sti sau de la USR-sti, ca vor face lucruri utile pt. nemteni. In general, sunt oameni incompetenti, fara pregatirea profesionala necesara si infometati! Sunt oameni care n-au reusit la privat sau in afaceri proprii corecte!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate