Unii nemțeni naivi încearcă să se angajeze pe posturile scoase la unele instituții din Neamț

3

O mulțime de nemțeni naivi încearcă să se angajeze pe posturile scoase la unele instituții din Neamț. TREZIREA! Multe dintre posturile scoase la concurs prin diverse instituții nu sunt pentru muritorii de rând, ele sunt deja ocupate. Unele concursuri sau interviuri sunt, așa, de ochii lumii.

Guvernul a decis la începutul pandemiei ca unele instituții să angajeze pe repede înainte oameni pe perioade determinate de timp pentru a face față suprasolicitărilor din sistemele bugetare. Acești oameni au fost angajați în mare parte pe bază de recomandare de la partid sau trafic de influență și de atunci au trecut cele 6 luni cât le era contractul. Trecând perioada de contract, au fost dați afară, și acum se organizează din nou angajări, tot așa, pe repede înainte, iar cei dați afară sunt din nou angajați. E un fel de circ ieftin.

Unii nemțeni care nu înțeleg despre ce e vorba și cum funcționează șmecheria, depun CV-ul și se prezinta la interviuri unde concurează cu cei care ocupă deja acel post de 6 luni și trebuie să li se reînoiască contractele.

Din cauza faptului că unii nemțenii visează că s-a schimbat ceva în ultimul an de guvernare non-PSD, unele instituții se trezesc cu zeci de dosare de angajare depuse de nemțenii naivi pentru posturi deja ocupate. Astfel se blochează activitatea unor instituții, deoarece funcționarii care ar fi trebuit să simuleze angajările trebuie acum să piardă o mulțime de timp ca să găsească motive să respingă zeci sau sute de dosare ale celor veniți neinvitați la angajare.

TREZIREA, popor nemțean! Nu mai visați la cai verzi pe pereți. Interesați-vă dacă postul pe care îl vreți nu a fost ocupat de cineva în ultimele 6 luni și dacă acel cineva participă din nou la procedura de angajare ca să nu va pierdeți timpul inutil și să mai și blocați sistemele mafiote neobișnuite să gestioneze dorința de angajare a multor oameni veniți nepoftiți.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Petru spune

    Așa a fost la Ambulantă Neamț, verificați listele din Aprilie și cele de acum, aceeași candidați, restul chiar dacă au făcut bine tot i a picat, treaba asta trebuie sa se termine…

  2. Marius spune

    Da da, asa trebuie, miliarde de dosare sa le vina pe cap, sa munceasca de sa le sara capacele ca pana la urma raman fara „motivari” serioase. Asta e ca aia „nu te duce la vot ca oricum nu se schimba nimic” sau „ce sa-i faci, n-ai ce sa-i faci”. Ba ai!

  3. Alex spune

    perfect adevarat.zici de parca ai si fost in postura.Hahahahahah!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate