ATENȚIE! Șanț nesemnalizat în asfalt în zona gării

2
FOTO: Facebook Mihai R.

Mai mulți șoferi au semnalat pe rețelele de socializare faptul că la trecerea pentru pietoni din zona Gării din Piatra-Neamț a rămas un șanț adânc în asfalt după efectuarea unor lucrări. Un șofer a avut, din păcate, o avarie gravă la roata autoturismului, iar alții au declarat că și la viteze mici zona este un pericol în trafic.

Se pare că nu există indicatoare de avertizare, motiv pentru care vă recomandăm să circulați cu foarte mare atenție și viteză redusă pentru a evita neplăceri și o vizită neprevăzută la service cu cheltuielile aferente.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Silviu spune

    Acolo este o lucrare facuta de carpaci. Nenea cu avaria ar trebui sa contacteze un avocat si sa actioneze in instanta firma executanta, sa ceara despagubiri de sa-i doara la ficat un an de zile pe baieti. Cum este permisa o astfel de impertinenta intr-un municipiu resedinta de judet. Oare au autorizatie pentru acea lucrare si ce prevede aceasta ? Au cunostinta acei executanti ce nenorocire puteau sa faca ? Acea locatie nu este iluminata pe timp de noapte si acel sant prezinta un pericol major. Ce ar fi sa se sesizeze si organele ?

  2. UnudinPiatra spune

    Ieri in miezul zilei lucrau de zor in zona cu pricina si in „bunul” obicei romanesc lasat santul nesemnalizat si nefinalizat. Tot in aceeasi zona mai sunt DOUA guri de canal ce nu sunt aduse la nivelul statului de asfalt asa incat in 70 m cand treci cu masina simti pe rinichi denivelarile. Au un talent deosebit drumarii sa lase gurile de canal sa simti din plin ca platesti rovineta pentru o gasca de „baieti destepti”.Am o sugestie pentru drumari: soselele ar trebui prevazute cu fermoare…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate