Unde sunteți, scârnăviilor care vă dădeați patrioți anul trecut pe vremea asta?

0

Acum un an de zile o mulțime de oportuniști și falși patrioți din Neamț se tăvăleau pe jos și se organizau urlând pe Facebook să meargă pe data de 06.06.2019 la eroii români îngropați la Valea Uzului unde maghiarii din Harghita voiau să ia ei cimitirul. Anul acesta, Ziua Eroilor a fost marcată pe 25 mai, dar am așteptat să se apropie 6 iunie să vedem poate totuși își amintesc ceva cei care pozau în patrioți anul trecut.

Flori, drapele, bentițe tricolor, chiloți de patrioți și multă, multă prefăcătorie pe rețelele de socializare din Neamț, de ziceai că sunt pregătiți băieții să meargă să își dea viața în fața cimitirului de la Valea Uzului. Anul acesta, nici măcar o postare pe Facebook, o aducere aminte, orice, că de mers acolo nici nu mai intră în discuție.

În realitate, anul trecut, scrârnăviile de falși patrioți s-au cățărat pe o emoție națională creată de scandalul iscat între români și maghiari pe tema administrării acestui cimitir, profitând de morții din acel cimitir ca să își facă imagine.

Anul acesta, mulți dintre cei care se dădeau mari patrioți anul trecut pe tema cimitirului de la Valea Uzului au uitat cu totul, li s-a resetat memoria și patriotismul pentru că ei sunt de fapt niște scârnăvii oportuniste care mimează patriotismul doar când e cu presă, poze, scandal și cu emoție națională.

Unde sunteți, scrârnăviilor care vă dădeați patrioți anul trecut?

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate