Maghiari și români la cimitirul de la Valea Uzului. Cine a câștigat?

1

Astăzi, la Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului, câțiva politicieni maghiari și acoliții lor au venit să facă pe interesanții pe la mormintele eroilor români. Ieri, maghiarii anunțau că vor să facă un lanț uman prin cimitir, dar când au văzut cum vin sutele de patrioți români s-au transformat din lanț uman șir indian ca să poată pleca acasă cu protecția jandarmilor, înainte ca românii să se enerveze de tot de la atâtea provocări.

Românii au fost invitați de Primăria Orașului Dărmănești, județul Bacău să participe la Ceremonialul religios și depunerea de jerbe și coroane la Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului cu ocazia Zilei Eroilor, sărbătorită anual în aceeași zi cu sărbătoarea religioasă Înălțarea Domnului.

Vom reveni cu un material amplu, filmări și fotografii de la acest eveniment.

Sursa: StiriNationale.EU

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Nu e normal ce au facut maghiarii, dar si romanii au procedat gresit.Nu e normal sa te duci acolo in bermude si adidasi si sa urli ca in galerie la Dinamo!O manifestare decenta, sobra, ar fi fost mult mai potrivita!Pentru a nu se mai intampla astfel de evenimente, ar trebui ca toate cimitirele militare sa fie preluate de la primarii de catre Oficiul pentru Cultul Eroilor impreuna cu Ministerul Culturii si Cultelor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate