Unde sunt asistații social când e de scos mâlul din ștrand sau din casele oamenilor din Văleni?

1

Zilele acestea am umblat pe teren pe la toate zonele lovite de inundații la Piatra-Neamț. Multe autorități, firmele, angajații și utilajele primăriei, agitație, ISU, poliție etc.

Ar fi fost plăcut să vedem măcar un grup de asistați social buni de muncă cum pun umărul la treabă, dar … nici picior de asistat social.

Dacă la scos cu lopata aluviunile din ștrand sau din casele oamenilor din Văleni nu ”e voie” cu asistați social, măcar la decolmatat șanțurile și la curățat gurile de scurgere pluvială din oraș. Nimic?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Tudor spune

    Și Dumneavoastră ! Parca Nu ați ști ,Care au FREZOANE , Preinfarct la Gură , de Supărare , Care e cu Două Gemene Una s mea una a lui Fiemea ,Care are DISCOPATIE tre sa duc la București . Care Dorm precum Vita pă. Coada , ca n film UMILINȚĂ , Așteaptă pe Pacoste și DOM SAF ‘ sa puie Sacii , DA ce O Venit APA , Nu Numai că a Venit DA Poate ii și IA Sa Vezi Atunci Ce Cu TALENT au ROMÂNII .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate