Am găsit un cartof în ciorba de la spital!

6

Ieri am servit masa împreună cu cineva din conducerea spitalului din Piatra-Neamț, alături de bolnavi, într-una dintre sălile unde iau masa pacienții. Subiectul îl vom dezbate pe larg într-un alt articol.

Acum, știrea demnă de breaking news este că în ciorba, supă, sau ce o fi fost chestia pe care am încercat să o mănânc, am găsit un cartof. Ce e drept, era micuț, cât jumătate de lingură, dar era un cartof frumos și foarte vizibil în chestia transparentă și fără niciun gust din farfurie. (menționez că era mâncarea normală, nu cea de regim)

Să vedeți felul doi… vesela…. mobilierul… și …. dar asta maine. Deocamdată ne concentrăm pe minunea de a folosi un singur cartof la supa pentru 10 oameni.

Iosub Robert

P.S.: Mulțumim conducerii spitalului care a fost corectă și transparentă și nu a pregătit terenul înainte.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Sabina spune

  La Bicaz este asa in primul rand datorita implicarii d-nei dr. Damoc si a comunitatii, mai ales a comunei Bicaz – Chei. Oamenii sfintesc locul.

 2. Irina spune

  Am avut o experiență recenta la Spitalul mai sus menționat.As putea spune mai multe,dar vreau sa imi iau măsuri de precauție.Ma trezesc ca ma dau ăștia in judecata.Oricum nu imi doresc sa mai ajung acolo.De secția pediatrie vorbesc.Nu au mâncat usturoi,nici gura nu le miroase!Dupa parerea mea au multe de invatat de la personalul de la Spitalul Bicaz.Am rămas profund impresionată de medicul de la Bicaz,de doamnele asistente,de doamnele infirmiere. Totul tine de construcția noastră ca si oameni.Uneori oamenii nu mai stiu sa fie oameni.Ne mai miram de ce oamenii nu merg la spitale,de ce refuză să stea internați.Singura solutie ,după părerea mea,este sa pui un banuț deoparte si sa mergi cu copilul la un spital privat,unde macar ,copilul tau cu febra 40 sa fie considerat o urgenta medicală.

  1. Ciubotariu Paraschiva spune

   Vb.de spitalul din Piatra Neamt??? E jale ceva de nededcris nu exista cuvinte mai urâte la adresa acestui spital, asistentele fura tratamentul bolnavului si i-l fac acasă în particular pe bani iar bolnavul este pus sa cumpere tratamentul…mâncarea tot ce e bun mănâncă infirmierele si asistentele resturile se dau la bolnavi…esti santajat ,constrâns si amenințat dacă nu le dai șpagă ca iti distribuie pe rețeaua de socializare facebook scrisorile medicale cu caracter confidențial….infirmierele ca ra mâncarea acasă cu sacosele si cresc porci si păsări și ptr asistente si medici ,Sunt așteptate in statia de autobuz de către domnilor lor bărbați cu roaba sa ia mâncarea adusă de la spital…la pacienți se da o felie de pâine iar restul împart doamne si duc acasă să facă porcul gras….voi posta poze cu ceea ce se face cu mâncare din spitalul județean de urgență Neamt….Bicazul este managerial de o mână de fier în calitatea unei femei cu suflet mare si curat tot respectul ptr asa o echipă de medici ,asistente și infirmiere….felicitări dnei dr.Damoc si întregului colectiv sunt intr-adevar profesioniști au acea blândețe și acel suflet cum doar printre medici trebuie găsit….dacă la Piatra Neamt ar fi 30% așa colectivul de medici ,asistente și infirmiere s-ar schimba ceva….dar în stadiul în care e acum spitalul nu ai curaj sa mergi ….până nu va fi dati afara măcar 4-5 dintre cei care fac lucruri urâte nu se va schimba absolut nimic la Spitalul Județean de urgență Neamt…..eu nu mai pot beneficia de serviciile spitalul județean de urgență Neamt ptr ca mi-a fost distribuit pe rețeaua de socializare facebook scrisorile mele medicale extrase din baza de date ..am făcut plângere către managerul spitalului județean de urgență Neamt din 29 ianuarie 2019 si nu am primit nici până în ziua de astăzi un raspuns….intreb pe această cale….voi primi si ei un raspuns la plângerea depusă sau trebuie să fac la colegiul medicilor???????

 3. xxx spune

  Tot romani lucreaza si la bucatarie?!
  hotia continua,pe toate nivelele sociale.

 4. Nelu spune

  Bine ca puscariasii au un meniu cum trebuie sa nu slabeasca sarcutii.
  De ce oare nu face nimeni o analiza a mancarii pt bolnavi vs puscariasi, sa vedeti cat se aloca pt fiecare

 5. Cornel spune

  Se vede că au scos și tăiețeii , paste făinoase din EA . Eu zic sa o scoată de tot din MENIU și la schimb să de-a câte o Conservă cu ceva. zeamă Fix cum e in pelicula PIANISTUL ! Nu e Diferența. MARE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate