Unde s-a ajuns? Tâlhărită pentru un amărât de…telefon

Foto caracter ilustrativ

La data de 9 iulie a.c., față de bărbatul din Bahna, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 8 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat de 42 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 7 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 18 ani, din Galați, despre faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Roman, persoane necunoscute i-au sustras, prin violență, telefonul mobil.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat din Bahna, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul creat a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț., urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate