Unde ne va duce m**a ?

0

Toată lumea vede noul stil de a te opune politicului prin înjurături, calomnii și multă m**e. Desigur că acest mod de exprimare nu are nicio legătură cu eforturile și sacrificiile pe care le-au făcut generațiile anterioare pentru a ne o feri o educație aleasă. Nu contează că părinții și bunicii noștri nu au vorbit niciodată urât în prezența noastră, contează doar că noi vrem să dăm m**e și atât.

Oricum nici măcar la capitolul m**e nu suntem cu nimic originali, ci chiar întârziați față de celelalte țări unde trivialitatea a fost scăpată de sub control și probabil în acea direcție de îndreptăm și noi.

Cel mai posibil în curând vom avea posibilitatea să urinăm simbolic direct în gura cui nu ne place. Vom începe cu politicienii și apoi ne vom pune acasă peste WC chipul cui nu ne place și vom face poze cu opera de artă și le vom posta pe internet. Ce contează dacă copilul tău sau colegii pot să te vadă cu un WC în gură? Important este să dăm cât mai multă m**e și să alimentăm ura. Că într-o zi vom ajunge să vedem poze cu soția, copilul sau cu propria persoană cu WC-ul în gură nu contează. Important este să ridicăm conceputul de m**e la un nivel de normalitate.

O să ne placă sau nu, dacă alimentăm în continuare m**a și ura, ne vom îmbrăca sau vom ieși cu familia printre oameni îmbrăcați în m**e, p**ă, sex anal și tot ce mai trece prin cap unora și nu va trebui să ne supărăm pentru că se scapă lucrurile de sub control. Noi alimentăm m**a cu multe like-uri la fel cum dăm și voturile de 30 de ani unei clase politice despre care constatăm după fiecare alegeri că nu ne place. La fel va alimenta poporul și m**a și apoi se va declara scârbit de unde s-a ajuns.

Unde vom ajunge cu m**a? Simplu. La victime provenite din conflicte sălbatice, la început între manifestanți și forțele de ordine și mai târziu între grupuri de manifestanți care susțin lucruri diferite. Da. Vom ajunge să ne dăm în cap pentru că nu ne respectăm părinții și bunicii care, cum spuneam mai sus au făcut mari sacrificii să ne educe altfel, nu așa.

M**a de fapt nu este și nici nu va putea fi decât o manifestare a incompetenței. Dacă vrei să schimbi cu adevărat ceva pui mâna și citești proiectele de guvernare ale tuturor celor care vor la guvernare și îți convingi prietenii și familia cu cine să voteze folosind argumente bazate pe proiectele unui partid sau politician. Explică apropiaților cu cine trebuie să voteze și de ce, nu le spune doar cu cine să nu voteze, asta poate face orice nedeștept.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate