Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

”Foarte bine” că s-a înzăpezit comuna Mărgineni

Am aflat cu ”încântare” că drumul Mărgineni – Itrinești / Neamț s-a închis din cauza zăpezii care e adusă în permanență de viscol de pe câmp pe stradă.

Imediat am aflat că și Mărgineni – Podoleni este înzepezit, iar când am căutat să vedem în ce stare e drumul Mărgineni – Zănești în care s-au băgat miliarde și care are kilometri de protecții forestiere cu salcâmi am aflat că e în categoria drumuri agricole și e înzăpezit și nimeni nu îl va deszăpezi până la primăvară.

Cu infrastructura varză, fără trotuare, fără apă potabilă, vai de steaua lor, aleșii din comuna Mărgineni – Neamț au votat în mandatele trecute, pentru interesele unui grup de băieți deștepți, și au făcut un drum de zeci de miliarde între Mărgineni și Zănești, drum pe care acum nu trece nicio mașină, iar când e frumos afară trece o mașină la 6 ore. Mai mult de atât, au fost plantate perdele forestiere pe kilometri întregi, unde credeți, pe marginea aceluiași drum Mărgineni – Zănești.

Acum să se ducă aleșii din Mărgineni și să ceară ajutorul grupului de interese, iar instituțiile să vadă cine a montat perdelele forestiere destinate drumurilor cu risc de înzăpezire din Neamț pe un drum care oricum nu se deszăpezește iarna.

Înzăpeziților de la Mărgineni… iote ăsta e drumul în care ați băgat bani și pe care s-au montat perdele de protecție forestieră. Nici măcar nu pot fi trimise utilaje de deszăpezit pe el, că e încadrat la categoria drumuri agricole.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *