Unde mergem în weekend?

1

Vineri, 17 iunie, ora 19.00, Teatrul Tineretului vă invită la spectacolul Sfârşitul jocului de Samuel Beckett. În distribuție: Victor Giurescu, Răzvan Bănuţ, Daniel Beşleagă, Lucreţia Mandric.
Telefon: 0233 211.036, 0752149735. E-mail: rezervarebiletett@gmail.com

resize

Vineri 17 iunie, ora 22.00, Bells GastroPub vă așteaptă la o seară de dans şi de distracție! Microbiţtii sunt aşteptați şi ei, pentru a urmări LIVE meciurile EURO 2016, la televizoare Wide Full HD.

resize (2)

Vineri 17 iunie, ora 22.00, Restaurantul Momenti, vă oferă combinația perfectă pentru o seara magică. Cu o atenție deosebită la tot ce înseamnă muzică, cu dăruire și mult talent, Mirel Manea &Orchestra vor ști să delecteze publicul cu un super show LIVE.

resize (4)

În zilele de 18 şi 19 iunie, toți cei care iubesc aerul proaspăt de munte și mișcarea sunt așteptați la a II-a ediție a evenimentul Bicaz Kayak Fest. Eveniment care reunește toţi iubitorii de ambarcațiuni ușoare din România!
Bicaz Kayak Fest este manifestarea sportivă ce urmăreşte promovarea, încurajarea și dezvoltarea comunității caiaciste din România printr-o competiție deschisă  iubitorilor amatori și profesionişti de caiac, canoe și alte ambarcaţiuni fără motor din țară și străinătate.

resize (5)

Sâmbătă, 18 iunie, ora 22.00, la Pub KM O, Gabriel Gherghe și Cătă Dum ne fac…. „să ne râdem!”.
Gabriel Gherghe, locul 3 la IUmor Antena1, câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Iaşi, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut deja spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City, cel mai cunoscut turneu de profil din România, dar şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.
Cătă Dum  este cel care a câștigat locul III în cadrul festivalului “Stand up Fest” de la Brașov.
Locuiește în București și face stand-up comedy de șase ani. A început prin a deschide spectacolele lui Cătălin Bordea, în prezent fiind invitat permanent în Club 99 și în multe alte cluburi din București și din țară.

resize (6)

Duminică, 19 iunie, ora 19.00, la Teatrul Tineretului se pune în scenă spectacolul Vicleniile lui Scapino. În distribuţie: Nora Covali, Corina Grigoraş, Ingrid Robu, Alexandra Suciu, Cezar Antal, Daniel Beşleagă, Dan Grigoraş,Florin Hriţcu, Dragoş Ionescu, Rareş Pîrlog.

resize (8)

Duminică, 19 iunie, ora 19.00, la Pub Km 0, cântăreața Alina Manole provoacă publicul din Piatra-Neamț la o întâlnire specială, ca un exercițiu de stare și de bucurie.
Pentru cei care sunt curioși de acest concert, le spun de acum că include și cele mai cunoscute cântece, dar și cele care au istorie ascunsă și a căror poveste o voi spune, cu sinceritate, pe scenă” , spune Alina Manole, fata cu Luna Pătrată și cu povești magice de împărțit.

resize (7)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Costache Brehuescu spune

    In sufragerie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate