Unde mergem în weekend?

0

Începând de vineri, 12 mai, ora 10:00, Muzeul de Istorie din Piatra-Neamț se transformă timp de o lună în Muzeul Iluziilor.
Iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, un vortex tunnel, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poți cânta fără să îl atingi, sunt doar câteva dintre lucrurile care îi așteaptă pe vizitatori la primul Muzeu al Iluziilor din România, care se va deschide în data de 12 mai, la Piatra- Neamț. Conceptul este unul unic în România și are un caracter interactiv – vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate, dar și prin explicațiile unui povestitor unplugged, care va oferi detalii despre mecanismele lor de funcționare și va face demonstrații live.
Muzeul va putea fi vizitat pe bază de rezervare, la contact@muzeuliluziilor.ro sau numărul de telefon 0726519941, pentru grupuri mai mari de 10 persoane trebuie făcută o rezervare. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

Vineri, 12 mai, pe platoul de la Curtea Domnească debutează expoziția cu vânzare Flora și Grădina. Târgul dedicat iubitorilor de flori și frumos va putea fi vizitat până duminică, între orele 09.00 – 20.00.

Alege să te distrezi vineri, 12 mai, la Artist Lounge, ca un artist, alături de ”Artis Band”.  Cei de la  Paparazzi ( cea mai bună colaborare Mouse Media Services ) nu vor lipsi ca să te poată prinde în cadru. Sonorizarea va fi susţinută de Corvin Sound.
Nu uită: Distrează-te că un artist, Rezervări: 0740314482, Suport artist: 20 ron

Vineri, 12 mai, ora 17:00, la Liceul de Arte „Victor Brauner”( Corpul C, str. Alexandru cel Bun nr.2) va avea loc vernisajul Expoziției Absolvenților -2017.  Expun elevii grupelor de pictură, imprimeu textil și pictură monumentală coordonați de profesorii Grigore Agache, Gheorghe Cuciureanu și Ștefan Potop.

Sâmbătă, 13 mai, Teatrul Tineretului vă așteaptă la premiera spectacolului ”Revizorul”, de Nikolai Gogol, regia Zakariás Zalán. Reprezentaţiile vor avea loc sâmbătă și duminică (13, 14 mai 2017), de la ora 19.00, la Sala Mare. Cu: Victor Giurescu, Ecaterina Hâțu, Cătălina Bălălău, Emanuel Becheru, Florin Mircea Jr, Adina Suciu, Rareș Pîrlog, Daniel Beșleagă, Dragoș Ionescu, Andrei Merchea-Zapotoțki, Dan Grigoraș, Florin Hrițcu, Valentin Florea, Corina Grigoraș, Sonia Teodoriu, Nora Covali, Aida Avieriței, Maria Hibovski, Loredana Grigoriu, Cătălina Ieșanu.

În acest weekend,  în incinta  Hotelului  Plaza Central va avea loc conferința  Tradiţie, Spiritualitate, Terapii Complementare şi o expoziție cu vânzare (cristale, orgonite, bijuterii, produse Bio).  Aceasta este prima conferinţă de acest gen în Piatra-Neamţ, având ca invitaţi un număr de 15 personalităţi , care vor împărtăşi  din cunoştințele lor.  Moderatorul şi organizatorul principal este doamna Angela Socolean.

Duminică pe terasa Tequila Bowling, începând cu ora 19:30, sunteți  așteptați la un show de stand -up comedy. Protagoniștii vor fi Dan Badea şi George Tănase.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate