Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 20 mai, ora 12.00, la Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ  va avea loc vernisajul expoziţiei Poarta sufletului organizată deAsociaţia Centrul de Excelenţă în Dezvoltare Personală Solomon şi Complexul Muzeal Judeţean Neamţ în colaborare cu liceele de arte plastice Hans Mattis Teutsch (Braşov) şi Victor Brauner (Piatra-Neamţ).

6956500_01

Vineri, 20 mai, ora 19.00, Teatrul Tineretului vă așteaptă la spectacolul Anul dispărut. 1996, de Peca Ștefan, regia Ana Mărgineanu. În distribuţie: Aida Avieriței, Cătălina Bălălău, Emanuel Becheru,Sabina Brândușe, Nora Covali, Valentin Florea, Corina Grigoraș, Ecaterina Hâțu, Florin Hrițcu, Dragoș Ionescu, Andrei Merchea Zapotoţki, Sonia Teodoriu.
Interzis sub 16 ani.

resize

Vineri, 20 mai, ora 19.30, la Galleria Mall Piatra-Neamț vine în premieră trupa CARLA`S DREAMS.

resize (1)

Vineri, 20 mai, ora 21.00, la Km 0 vine actorul Zoltan Octavian Butuc
Actorul Zoltan Octavian Butuc (n. 2 iulie 1969, Brașov) a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică în 1995.
In film, a lucrat cu numeroși regizori și actori de marca din țară și din străinătate : Lucian Pintilie, Francis Ford Copolla, Sergiu Nicolaescu, Keneth Branagh, Woddy Harrelson, Abraham F Murray, Bruno Ganz, Ray Winston, Claude Lelouche, si multi alții.
Teatrele Odeon, Bulandra, Comedia din Bucuresti si Maria Filotti – Braila i-au prilejuit întâlniri cu texte celebre si artiști ca Stefan Iordache, Catalina Buzoianu, Maia Morgenstern, Bujor Macrin, Victor Rebengiuc, Horatiu Malaele, Virgil Ogasanu, iar spectacolele de muzica pe Ioan Gyuri Pascu , AG Weinberger, Maria Răducanu sau Adrian Naidin.
Zoltan Octavian Butuc a primit Premiul pentru Debut acordat de UNITER pentru rolul Tânărul din „Ora Lynxului”, regia Tudor Mărăscu, 1993, Premiul pentru Teatru și Film acordat de Fundația TOFAN, 1996 și a fost nominalizat la Cel Mai Bun Folk în cadrul On Air Music Awards, 2014.

resize (2)

Sâmbătă, 21 mai, are loc manifestarea Noaptea Muzeelor, iar cu această ocazie următoarele unităţi muzeale din Piatra-Neamț vor fi deschise în intervalul 10.00-24.00: Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ; Muzeul de Artă Piatra-Neamţ; Muzeul de Etnografie Piatra-Neamţ; Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni Piatra-Neamţ; Turnul Clopotniţă şi Beciul II de la Curtea Domnească. Intrarea va fi liberă.

1-6956500_06

Sâmbătă 21 mai, ora 19.00, Teatrul Tineretului vă invită la spectacolul Aproape, de John Cariani, regia Vlad Cristache
În distribuţie: Daniel Beşleagă, Sabina Brânduşe, Nora Covali, Florin Hriţcu, Corina Grigoraş, Dragoş Ionescu, Mircea Postelnicu, Alexandra Suciu.
resize

Sâmbătă 21 mai, ora 22.00, Trupa de Acoperire cântă pe Terasa Momenti.Trupa de Acoperire a luat ființă în iarna anului 2009. Început ca un proiect 100% acustic, în trei chitare și două voci, de-a lungul a doi ani trupa a evoluat și a ajuns la o formulă “standard”, două chitare, bas, tobe și două voci. TDA a început să cânte în cluburi iar modul de interpretare a stârnit interesul spectatorilor și mai apoi al organizatorilor de evenimente, trupa fiind invitată să cânte în cluburile din diferite orașe, petreceri private, recepții și evenimente de scenă mare. Cu un playlist variat mergând de la café-concert până la muzică de petrecere și o interpretare în stil propriu bazată pe experiența muzicienilor din trupă, TDA este recomandată pentru a incinge atmosfera oricărui eveniment.

resize (2)

Duminică, 22 mai,ora 16.00, Central Plaza Hotel vă invită la un nou eveniment din seria Instrumente Porția de Cunoaștere: Lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu! susținut Mircea Chira. Acesta va oferi informații despre motivare, leadership, influență și manipulare, considerate un subiect tabu, dar care te vor ajuta enorm în tot ceea ce faci.

resize (3)

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate