Una dintre prostituatele adunate din Neamț avea SIDA

5

De peste un an de zile tot avertizăm în legătură cu adolescentele din Neamț care au SIDA . Tot de un an de zile atragem atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă legăturile cu tinere care, contra cost sau doar de plăcere, au relații sexuale cu oricine. Chiar am avertizat și am identificat astfel de tinere cu SIDA care împrăștie boala în mod intenționat, ba chiar am insistat și am atras atenția direct autorităților în legătură cu sutele de cazuri de HIV transmise sexual descoperite deja la adulții din Neamț.
Ei bine, din păcate iar am avut dreptate și iată că fenomenul a explodat. Una dintre prostituatele pietrene avea SIDA și, ce să vezi, a fost vizitată de  o mulțime de nemțeni.
Acum câteva zile un coleg de breaslă spunea că printre clienții prostituatelor s-ar afla și ceva jurnaliști. O fi sau nu adevărat, asta e altă discuție. Frumos e că de acum mulți jurnaliști nemțeni vor fi bănuiți că sunt purtători de HIV sau că vor fi …că și virusul ăsta probabil nu se activează în cateva zile.
Ce ar mai fi de spus decât că ne pare rău pentru victimele nevinovate în sensul în care regretăm profund faptul că niște bărbați cretini au decis să dea bani la prostituate de la care să ia boli mortale cu care să își nenorocească  familiile.
Înainte de a merge la prostituate sau la femei ușoare vă recomandăm să vă luați un loc de veci sau măcar să vă faceți o asigurare medicală serioasă căci dacă nu e HIV și e doar hepatită, interferonul cu care o să trebuiască să vă tratați costă peste 20.000 de euro și hepatita asta se ia chiar dacă pui 3 prezervative unul peste altul.
Dacă autoritățile nu se trezesc la timp și nu găsesc o metodă de izolare legală a celor care sunt purtători de boli mortale cu transmitere sexuală, va fi jale. Când eram eu adolescent în Neamț erau 2 cazuri de SIDA la adulți. Acum sunt sute diagnosticate și cine știe câte nedescoperite încă.

Iosub Robert

PS: Ce mult imi place zvonul cu jurnaliștii care au fost la prostituate, hihihi. Câți ziariști nevinovați vor fi trimiși trimestrial de familii, să își facă analizele… deja mi se face milă de ei. Eu zic că trebuie rapid să fie desconspirați acei jurnaliști ca să nu fiarbă secretarele de pe la instituții ceștile de cafea după fiecare om de presă … Hai pa !

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. popa gheorghe adrian spune

  Din comunicatul DIICOT rezulta ca nu au fost cazuri de HIV la pensiunea DANA si Red Rock.

 2. robocop spune

  Acu intreb si eu ,cu binescunoscuta-mi rusinare ,s-o fi meritand o viata de chinuri pentru 3 minute de placere ? ca unii cam atata …pot ! doamne iarta de vorba rea ,hi ,hi hi !

  1. feraru marcel spune

   Roby, uite-ti sare dom’ doctor Marcel in ajutor. Nu se merita, da’ procesul tehnologic ii taaaare placut. Si nu-i 3 minute, ca mai se ezista si preludiul care dureaza „umpic”. Si……nu-i cu hi,hi, ci cu ah! si Oh ! si valeu muica ! Si…..mai iesi si tu din casa, la o sedinta sau o delegatie ! Ca pe la 70 de ani o sa te uiti cu ciuda in jos. Hi,hi. Pan-atunci, ai grija pe unde bei cafeluta cand mai prinzi o iesire in oras ! Atat

 3. Cosmin spune

  Deci nu mai bem cafea la fiecare birou? Am scapat? Uraaa!!!

 4. Bonus Malus spune

  Sa vezi si sa nu crezi, noroc cu voi ca mai au aia de la DIICOT de munca!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate