Un tanar isi alimenta autoturismul cu motorină de la statii peco si pleca fără să plătească

0

Politistii Formatiunii de Ordine Publică pentru Mediul Rural Bicaz au identificat suspectul în cazul unui furt de motorină, de la o statie peco din comuna Poiana Teiului, faptă înregistrată în data de 23 aprilie 2011. Suspectul este R. Lucian, de 27 de ani, din comuna Vânători, judetul Neamt, care a alimentat cu motorină autoturismul personal si a plecat de la statia peco fără să plătească.


Politistii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităti infractionale, tânărul fiind suspectat că, în perioada ianuarie – prilie 2011, a procedat în acelasi mod, la mai multe statii peco din judetul Neamt. Ieri, la domiciliul acestuia, politistii au efectuat o perchezitie, ocazie cu care au fost identificate mai multe mijloace de probă.

Totodată, la locuinta sa a fost găsită o instalatie artizanală cu ajutorul căreia acesta sustrăgea curent electric de la reteaua de distributie. R. Lucian a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunere de arestare preventivă.

Stiri Neamt


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate