Un tânăr din Târgu-Neamţ „a desenat” un 10 perfect, pe scena Românii au Talent

0

Un tânăr din Târgu-Neamț a urcat aseară pe scena emisiunii Românii au Talent cu un singur scop: să câștige! Și a adus arta stradală la un alt nivel, un nivel de 10 perfect. Este vorba despre Bogdan Iftime, în vârstă de 22 de ani.

Talentul lui: un alt fel de pictură, un stil de grafitti. 

Tablourile realizate pe scenă, reprezentând chipurile juraților, au fost foarte apreciate şi au ajuns la cei patru- Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu, stârnind invidia prezentatorilor Smiley și Pavel Bartoș.

Cum procedează ca să realizeze ineditele portrete? Ia o poză pe care o descompune în mai multe layere, confecționează câte un șablon pentru fiecare și apoi reconstruiește fotografia din spray.

“Eu arăt mai bine în tabloul tău decât în realitate, nu știu cum ai făcut chestia asta. Mulțumesc frumos!”, i-a spus juratul Andi Moisescu.

Bogdan Iftime a trecut în etapa următoare, cu patru de DA.

Bogdan Iftime (captură video)

Întrebat ce ar face cu cei 120000 de euro – marele premiul al concursului-show TV, Bogdan a răspuns: “I-aș investi într-un service auto. Îmi plac foarte mult mașinile, motocicletele”. De altfel, târgnemțeanul este student de Facultatea de Mecanică din Iași, în anul IV. “După ce termin această facultate, visul meu ar fi să deschid propriul servici acasă, la Târgu-Neamț și, prin asta, să îi aduc pe ai mei în țară. Tata este plecat de 15 ani și mama de vreo șapte ani (…)”, a povestit Bogdan.

Felicitări! Târgu- Neamț te susține!

sursa video: youtube Romanii au Talent

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate