Un șofer din Neamț a furat combustibil cu cardul firmei la care era angajat

0
imagine ilustrativă

Un tânăr din județul Neamț, în vârstă de 28 de ani, angajat al unei firme din Bacău pe postul de șofer pentru curse internaționale a folosit cardul pentru combustibil, oferit de angajator, pentru a-și alimenta autoturismul, iar ca să fie sigur că are provizii a umplut și câteva canistre, provocând astfel o „gaură” de aproape 100 litri de combustibil în bugetul firmei.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări s-a stabilit că, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Neamţ, angajat al unei societăţi comerciale, în funcţia de şofer pentru curse internaţionale, ar fi primit un card de combustibil cu care să alimenteze autoutilitara ce îi fusese dată în administrare.

Acesta, folosindu-se de cardul de combustibil remis de persoana juridică, ar fi alimentat cu combustibil un autoturism ce nu aparţinea firmei şi ar fi încărcat mai multe canistre, însuşindu-şi astfel, aproximativ 94 de litri.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Bacău

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate