Un sofer a plecat de la locul accidentului dupa ce a ranit doua persoane

0

În noaptea de 25/26 septembrie a.c., în jurul orei 03.50, pe str. Paltinului, din orasul Roznov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane, iar soferul a părăsit locul faptei.
Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că soferul se deplasa cu un autoturism, pe str. Paltinului, din orasul Roznov, pe directia de mers Roznov – Girov, într-o curbă deosebit de periculoasa la stânga, a pierdut controlul volanului si a intrat în coliziune frontală cu gardul din beton al unui imobil.
Soferul a plecat de la locul accidentului, fără încuviintarea organelor de politie.
Din accident a rezultat rănirea usoară a două pasagere din masină, respectiv o minoră, în vârstă de 16 ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, care a fost diagnosticată cu traumatism cranio – cerebral acut închis si policontuzii si o minoră, în vârstă de 15 ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, care a fost diagnosticată cu traumatism cranio – cerebral acut si contuzie hemitorace stâng.
Din investigatiile efectuate si pe baza declaratiilor date de cele două victime s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla T. Ioan, de circa 20 de ani, fără forme legale în comuna Zănesti, judetul Neamt. Tânărul nu posedă nici un fel de document de legitimare.
Politistii continuă cercetările în vederea depistării soferului si pentru efectuarea demersurilor legale în vederea stabilirii identitătii acestuia pe cale judecătorească.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate