„Săptămâna prevenirii criminalitătii” – 26 septembrie – ziua prevenirii infracțiunilor de furt

0

Miercuri, 26 septembrie 2012, în cadrul evenimentului national „Săptămâna prevenirii criminalitătii”, politistii nemteni au derulat activităti pentru informarea si constientizarea cetătenilor din municipiul Piatra Neamt asupra modalitătilor de prevenire a furturilor de/din auto si din locuinte, în colaborare cu reprezentantii SC Groupama Asigurări Neamt.
În acest sens, în fata Casei de Cultură din Piatra Neamt au fost expuse două autoturisme, inscriptionate unul cu „ASA NU!”( având geamul deschis, mai multe bunuri de valoare lăsate la vedere, chei în contact, etc.) si celălalt cu „ASA DA!” (asigurat corespunzător, fără a avea nimic tentant la vedere, dotat cu sistem de alarmă si asigurat CASCO, etc.), pentru a exemplifica modalitatea în care „poti da o mână de ajutor” infractorilor, prin adoptarea unui comportament neglijent sau cum o conduită adecvată te poate feri de necazuri. Politistii de prevenire si partenerii de la Groupama Asigurări au discutat cu cetătenii, oferindu-le recomandări pentru a nu deveni victime ale furturilor si au distribuit pliante cu informatii utile în acest domeniu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate