Un „șmenar” din Neamț a înșelat o femeie din Vaslui

0
  • Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat de 54 de ani, din localitatea Roman, județul Neamț, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Roman, județul Neamț, bănuit de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune, la data de 18 ianuarie 2023, pe raza  municipiului Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 18 ianuarie 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi înșelat, prin folosirea metodei „Șmen“, o persoana vătămată, femeie de 57 de ani, din municipiul Vaslui, cu o sumă de 1.100 lei. 

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 1.100 lei și a fost recuperat integral.

La data de 04 februarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

 Ulterior, în data de 05 februarie 2023, acesta a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

informează IPJ Vaslui

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate