Un protest decent cu 10 oameni pentru demiterea președintelui Consiliului Județean Neamț

0

O tânără din Neamț, Nistor Sabina, a decis să organizeze un protest prin care să ceară demisia președintelui Consiliului Județean Neamț pe care ea îl consideră vinovat de unele lucruri. La protest au participat aproximativ 10 persoane, semn că restul oamenilor nu au prea împărtășit opiniile organizatorilor.

Cu multă decență, această domnișoară ne-a acordat un scurt interviu în care ne-a spus care este opinia ei și ce dorește.

Faptul că această domnișoară a ieșit să protesteze împotriva unui reprezentant al statului, indiferent care ar fi acesta, este un lucru de lăudat mai ales că vorbim de un protest care nu a fost susținut de partide.

Chiar dacă protestul acestei tinere nu a avut susținere din partea cetățenilor și nici a politicienilor care cer demisii doar pe Facebook, și chiar dacă a fost făcut în pandemie – lucru care nu este de loc indicat când e vorba de adunări publice – acest exercițiu al protestului și această instituție a protestului sunt cheile unei democrații consolidate. Tot respectul pentru această tânără.

Sperăm să vedem din ce în ce mai multe astfel de „manifestări” ale tinerilor și ale oamenilor simpli pe orice temă și contra oricui, numai să protesteze și să nu fie cu susținere politică. Unde își bagă politicul coada acolo nu mai e protest ci manipulare.

Iosub Robert

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate