Un polițist și un pompier au salvat viața unui nemțean

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană amenință că se aruncă de pe podul din zona microhidrocentralei din localitatea Horia. (click aici pentru articol)

La eveniment a intervenit un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman și lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 43 de ani, din Cotu Vameș.

Agent de poliție Dache George împreună cu comandatul Detașamentului de Pompieri Roman au intervenit în cel mai scurt timp și au purtat discuții cu cel care amenința că se va sinucide, reușind să convingă bărbatul să renunțe la gestul necugetat și să coboare de pe pod, în siguranță. Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

Deznodământul a fost unul favorabil datorită intervenției prompte a celor doi, salvând astfel viața bărbatului.

Siguranța comunității face parte din atribuțiile de zi de zi ale polițiștilor, aceștia asumându-și în fața cetățenilor angajamentul de a interveni prompt și cu profesionalim cu fiecare ocazie, potrivit competenței profesionale, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță optim.

Sursa: IPJ Neamț

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Dan spune

    Asa ceva…
    Credeam ca numai NEGOCIATORUL de la IPJ salvează sinucigași.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate