ACUM: Amenință că se sinucide, aruncându-se de pe pod!

0
Foto caracter ilustrativ

Echipajele de pompieri intervin în acest moment la un caz delicat. O persoană amenință că se sinucide, mai precis intenția este de a se arunca de pe podul din zona microhidrocentralei a râului Moldova (Cotu Vames, comuna Horia).

Știre în curs de actualizare.

UPDATE:

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că vrea sa se sinucidă. Acesta a amenințat că să se aruncă de pe podul de peste râul Moldova. La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, barca și o ambulanță SMURD.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 43 de ani, a fost reapelat de către operatorul ISU și ținut de vorbă până la sosirea forțelor de intervenție. Salvatorii au lansat barca la apă, fiind astfel pregătiți pentru a recupera persoana în cazul în care acesta se arunca în apele râului Moldova. Un cadru de la IPJ împreună cu comandatul de la Detașamentul Roman au reușit să convingă persoana să renunțe la gestul extrem.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Roman, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate