„Alături de Camelia Smicală”. Protest pașnic în Piatra-Neamț, pe 14 martie

3

Asociatia Nascuta Inger „Piatra-Neamt” si Voluntarii Ingerilor va asteapta sa va alaturati in ziua de 14 martie, intre orele 15-17, pe platoul Curtea Domneasca la protestul pasnic ,,Ne vrem copiii acasa!”.

Maria si Mihai vor acasa, in Romania, mama lor lupta zi de zi cu niste autoritati surde la strigatul sau, noi, uniti, putem sa o ajutam sa se intoarca in tara.

Sufletul unei mame, Camelia Smicala, este in genunchi, dar nu se prabuseste pentru ca nu este singura, suntem langa ea. Noua ne pasa, nu putem fi indiferenti fata de zbuciumul acestei mame si acestor copii care nu vor altceva decat sa creasca langa ea, in iubire.

Sunt traumatizati de un sistem de neinteles, sunt speriati de gandul ca nu-si vor mai vedea mama, oare chiar nu exista o lege care sa vada aceasta suferinta? Sa-i poata aduce in bratele mamei lor?

„Dragi pietreni haideti sa fim solidari cu lacrimile acestei mame, copiii au nevoie de noi, sa fim acolo cu sufletul,cu rugaciunea, sa stie ca sunt iubiti si sustinuti, sa le fim alaturi, sa stie ca sunt iubiti. Multumesc Primariei Piatra-Neamt pentru acceptul acestei manifestatii. Multumesc celor care vor fi prezenti.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociatia Nascuta Inger „Piatra-Neamt”.

3 Comentarii
  1. Maria spune

    Ceva trebuie intreprins pentru a ajuta aceasta mama disperata.Autoritatile romanesti ar trebui sa intervina ,sa se clarifice conform vointei copiilor care doresc sa fie alaturi de mama.Avem foarte multi tineri plecati in diverse tari si tara ar trebui sa se preocupe mai mult de ei. Datorita contributiei lor s-au dezvoltat frumos localitatile de unde au plecat,au ajutat pe cei ramasi acasa.Numai ei stiu prin cate necazuri au trecut ca straini . D-na Smicala trebuie ajutata de toate organizatiile romanesti.

  2. Stefan spune

    Doamna Smicala are niste probleme!Grave!Pacat de ce trebuie sa sufere copiii!

  3. Bodescu Loredana Mihaela spune

    STOP ABUZURILOR ASUPRA COPIILOR DIN ÎNTREAGA LUME. 🇷🇴SUSȚIN DR.CAMELIA SMICALĂ/JALASKOSKI ȘI COPIII EI MIHAI, MARIA ȘI ANDREEA SĂ FIE IAR ÎMPREUNĂ ÎN ROMÂNIA. 🇷🇴

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate