Un nou sondaj fake marca PNL în încercarea disperată de a manipula electoratul

0

Un sondaj nu doar fake ci de-a dreptul halucinant a fost lansat în mediul online de PNL Neamț. În acest sondaj Mugurel Cozmanciuc este aproape de 50% iar ceilalți contracandidați de la 17% în jos.

Nu știm cam cât de proști îi consideră PNL pe oamenii din Neamț dar cu siguranță nu sunt atât de proști încât jumătate să voteze un om care nu a bătut un cui în Neamț și implicit un partid care de aproape un an de când e la guvernare nu a făcut nimic în afară de a amenda lumea aiurea în pandemie și a pune pe posturi tot felul de incompetenți de la partid.

Aceste sondaje false se fac în speranța că unii oameni (care au alte intenții de vot în afară de PNL) să fie păcăliți crezând că ceilalți nu au șanse, prin urmare să nu își irosească aiurea votul, ci să îl dea celor care stau deja bine în sondaj.

Acest tip de manipulare este o ofensă adusă inteligenței oamenilor din Neamț și acest lucru se va vedea la vot. Chiar exagerează foarte mult PNL Neamț cu asemenea tentative de manipulări grosolane.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate