Un nou sens giratoriu … minunat

8

sens-giratoriu

În Dărmănești a apărut un nou sens giratoriu care, teoretic, ar trebui să fluidizeze circulația la orele de vârf, dar din păcate va și complica deplasarea celor care coboară panta.
Acum e frumos și cald afară iar cei care au proiectat minunea rutieră nu s-au gândit cum va funcționa ea pe timpul iernii căând va fi gheață sau zăpadă.
Problema care se pune este nu dacă o mașină sau un autobuz va intra în locul de joacă pentru copii, ci când se va întâmpla acest lucru.
Din păcate, în continuare la Piatra Neamț se fac lucruri fără să existe o proiecție în timp și fără să se calculeze riscurile …

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. mrjul spune

  Se pare ca astazi 18.04.2015 a fost un accident in sensul cu pricina, pentru ca salariatii Publiserv reparau bordurile si curatau locul de ramasitele unui autoturism care a intrat in cerc.

 2. Marius spune

  Ultima data cand am trecut pe acolo se lucra la sensul giratoriu cu borduri si tot ce trebuie. Este mult mai mic decat chestiile astea de plastic, eu spun ca va fi ok.

  1. legio spune

   Inseamna ca nu stii ce este un sens giratoriu , dupa normele codului rutier. Insula trebuie sa aiba un anumit diasmetru, nu stiu cum a acceptat Politia Rutiera aceste sensuri giratorii in mun. P N, care nu sant conform legilor dar sant lamurit si cu Politia Rutiera din Neamt.

 3. vally_nt spune

  Staţi liniştiţi, la Moineşti sunt trei astfel de minuni (giratorii în pantă) şi nu s-a întâmplat nimic până acum.

  1. popa gheorghe adrian spune

   Spune ca te cheama valentin si esti de prin dochia margineni…auzi la el „vally”. D,a am inteles , esti smecher. Ai si BMW? Nu uita ca moinestiul e un satuc-comuna unde nici vara in sezon turistic nu sunt in trecere nici jumatate din cate masini merg prn Piatra Neamt…deci, ai confundat Dochia cu Moinestiul

   1. feraru marcel spune

    Acasa-l cheama Vallyk si-ntodeauna foloseste negatia…muuuu, cand nu stie ceva.

 4. xx spune

  La orice sens giratoriu nou aparut in oras au fost discutii pro si contra de care a tinut cont primaria pentru optimizare si sper ca si acum va fi la fel

 5. Mihaela spune

  Parerile pot fi impartite,in acel loc chiar era nevoie de un sens giratoriu care sa usureze traficul,doar ca spatiul este cam mic pentru incadrarea masinilor de tonaj sau chiar autobuze.Ca unica solutie cred ca insula ar trebui micsorata sau semnalizat sensul giratoriu intr-un mod putin mai restrins.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate